Pravilnik o zasebnosti

1. Izjava o zasebnosti

Temu vidiku posvečamo veliko pozornosti pri izvajanju naših mrežnih dejavnosti. Naša politika varstva podatkov je v skladu z veljavnimi določbami na področju varstva osebnih podatkov, pa tudi z drugimi zakonskimi določbami. Da bi vaše podatke čim bolj zaščitili pred naključnimi ali namernimi manipulacijami, izgubo podatkov in njihovim uničenjem ali preprečili nepooblaščenim tretjim osebam dostop do njih, uporabljamo tehnične in organizacijske varnostne ukrepe, ki jih nadgrajujemo v skladu s tehnološkim razvojem in pravnimi spremembe. Spodaj predstavljamo, katere osebne podatke zbiramo, zakaj jih uporabljamo, kako jih varujemo in kako jih lahko spremenite sami.


2. Katere podatke zbiramo?

Naše spletno mesto lahko obiščete brez navedbe osebnih podatkov. Posredovanje osebnih podatkov je potrebno le pri izpolnjevanju naslednjih obrazcev:

Pišite mi

Osebni podatki, ki jih prejmemo o vas, so:
Ime in priimek - Tel. Ne. / GSM
- E-poštni naslov

Iščem službo

Osebni podatki, ki jih prejmemo o vas, so:
Ime in priimek - Tel. Ne. / GSM
- E-poštni naslov

Objavite oglas

Osebni podatki, ki jih prejmemo o vas, so:
Ime in priimek - Tel. Ne. / GSM
- E-poštni naslov

Osebne podatke, ki jih prejmemo, zbiramo, uporabljamo in obdelujemo z izpolnjevanjem obrazcev »Pišite mi«, »Iščem službo« in »Oddaj oglas«
, da bomo vodili evidenco o številu poizvedb in komunicirali po -pošto ali telefon.


3. Kako zaščitimo vaše podatke?

Vsi omenjeni podatki so trajno shranjeni na strežniku v internem CRM sistemu upravitelja zaradi sledljivosti in zagotavljanja kakovosti storitev. V podjetju Edin Bekonjić s. Str. Osebne podatke lahko uporabimo v anonimni povzetki za namene osnovne analize zadovoljstva naših storitev.
Pod nobenim pogojem ne bomo razkrili vaših osebnih podatkov nepooblaščenim osebam. Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo, bodo razkriti, če je takšna obveznost predpisana z zakonom ali v dobri veri, da je tak ukrep potreben za sodne postopke ali postopke drugih državnih organov ter za zaščito in uresničitev zakonitih interesov upraviteljev.
Uporabnik je odgovoren tudi za podatke, ki zagotavljajo varnost računalnika in sistema, v katerem izvaja naročila.


4. Pravica do dostopa do informacij

Imate pravico, da na lastno zahtevo in brezplačno prejmete podatke o tem, katere osebne podatke smo shranili. Nadalje imate pravico zahtevati popravek, izbris ali prepoved uporabe napačnih podatkov. V nekaterih okoliščinah je lahko izbris podatkov v nasprotju s pravnimi predpisi, zlasti če so podatki namenjeni računovodskim in knjigovodskim postopkom. Kadar koli lahko zahtevate:

Popravek vaših osebnih podatkov s pisno zahtevo na info@dfm.si.
Trajni izbris osebnih podatkov, ki jih ima o vas upravitelj s pisno zahtevo na info@dfm.si.
Izvoz in dostop do osebnih podatkov v elektronski obliki, ki jih vodja hrani o vas, s pisno zahtevo na info@dfm.si.


5. Uporaba piškotkov

Več o politiki piškotkov si lahko preberete na tej povezavi - politika piškotkov.


6. Ponovno ciljanje

Uporabljamo tehnologijo Google Inc. za upravljanje naše spletne ponudbe in priporočil za izdelke. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA; "Google"), natančneje za ustvarjanje psevdonimiziranih uporabniških profilov o vedenju uporabnikov interneta za tržne namene. Zato uporabljamo piškotke, ki omogočajo prepoznavanje spletnega brskalnika ob ponovnem obisku. Shranjeno vedenje brskanja analiziramo na podlagi algoritma, tako da lahko glede na zanimanja ciljne izdelke prikažemo v obliki oglaševalskih nalepk oz. oglasi na spletnih straneh tretjih oseb. Uporabniški profili psevdonima ne smejo biti povezani z osebnimi podatki imetnika psevdonima brez izrecnega izrecnega soglasja zadevne osebe. Ustvarjanje psevdonimnega uporabniškega profila za oglase na podlagi zanimanja lahko kadar koli prekličete na spodnjem spletnem mestu.

https://support.google.com/ads/answer/2662856?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=sl. Za več informacij o oglaševanju na podlagi zanimanja obiščite http://www.google.com/policies/technologies/ads/

To spletno mesto uporablja storitev Retargeting-Pixel Custom Audiences družbenega omrežja Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, ZDA. Z Remarketing-Pixel Facebook uporablja podatke o uporabnikih našega spletnega mesta za ustvarjanje ciljne skupine za trženje oglasov v Facebook Ads, tako da se Facebook piškotek shrani v vaš osebni računalnik. Več informacij o obsegu in namenu zbiranja podatkov ter nadaljnji obdelavi in uporabi Facebook podatkov ter možnostih za nastavitve zasebnosti najdete v Facebook smernicah za varstvo podatkov na spodnjih naslovih. https://facebook.com/policy.php in https://www.facebook.com/ads/settings
Uporabo publike po meri lahko prekličete na www.youronlinechoices.com in uporabnikih Facebook računa tukaj.