DIZAJN VOZILA

Električni SUV SERES 3 za mestno vožnjo je vozilo z robustno in športno zasnovo, ki svojim lastnikom zagotavlja prostornost in praktičnost ter hkrati navdušuje z vrhunsko opremo, ki jo bodo še posebej cenili na ekoloških vožnjah. Novi električni pogon ni samo prijazen do narave in družinskih financ, temveč poskrbi tudi za zabavno vožnjo.

ŠPORTNI IN ROBUSTNI DIZAJN

Velika in robustna sprednja maska bo skupaj z rahlo zaobljenimi ostrimi športnimi linijami ter dolgimi in ozkimi žarometi v vas vzbudila prave občutke – takšne, ki jih pričakujete v prisotnosti svojega električnega mestnega terenca.

PROSTOREN IN PRAKTIČEN

Pet sedežev v polni velikosti vas bodo na poti zavilo v udobje visokokakovostnega usnjenega oblazinjenja. Na voljo so tudi praktični prostori za shranjevanje.

USNJENA NOTRANJOST

Oblazinjenje sedežev je izdelano iz kakovostnega usnja, ki je znano po svoji mehkobi, trpežnosti in visoki kakovosti. Sprednja sedeža sta serijsko ogrevana, voznikov sedež pa ima tudi električno upravljanje.

DIGITALNI KOKPIT IN VEČPREDSTAVNOST

V vozilu boste obkroženi z naborom vrhunske tehnologije, kot sta digitalni kokpit in 10,25-palčni večpredstavnostni sistem. Veliki zaslon vam bo v pomoč tudi pri parkiranju, pri čemer vam bo omogočen tudi 360-stopinjski panoramski pregled nad vozilom. Vozilo nudi tudi brezžično polnjenje telefona.

VARNOST

Za vašo varnost v cestnem prometu poskrbi najsodobnejša karoserija iz visokotrdnega jekla. Električni avtomobil je serijsko opremljen s šestimi zračnimi blazinami. Pohvali se lahko tudi s širokim naborom sistemov za pomoč vozniku pri vožnji, kot so pomoč pri vožnji navkreber, pomoč pri vožnji po klancu navzdol, sistem za pomoč pri speljevanju v klanec (HSA), sistem za pomoč pri spustu (DHA), sistem pasivnega vstopa in pasivnega zagona (PEPS), sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), tempomat in še veliko več.

IZBIRA NAČINA VOŽNJE

Terenec SERES 3 vam bo pomagal razmisliti o načinih vaše vožnje. Izbirate lahko med tremi načini, to so COMFORT, ECO in SPORT.

18 -”PALČNA PLATIŠČA IZ LAHKE KOVINE

18-palčna platišča iz visokokakovostnega materiala so opremljena s pnevmatikami (225/55/R18), s katerim boste lahko uživali v udobni vožnji, saj bodo poskrbele za varnost in dober oprijem vašega električnega vozila.

LITIJSKE BATERIJE

Z najnovejšimi litijskimi baterijami z zmogljivostjo 53,61 kWh boste dosegli nadstandardni doseg električnih vozil. Po zaslugi teh najnovejših baterij lahko v celoti izkoristite prednosti svojega vozila – prvega vozila v družini. Če je vozilo potrebno napolniti, to lahko storite v samo 30 minutah in napolnite od 20 % do 80 % kapacitete baterije.

POIŠČITE POOBLAŠČENEGA PRODAJALCA

Skupaj z našimi prodajalci podpiramo naše stranke. Ne glede na to, ali potrebujete več informacij, ali želite obiskati katerega od naših izbranih trgovcev, ki so za vas ponovno odprti, je DongFeng Motor tukaj za vas.

Kontakt

KATALOG IN SPECIFIKACIJE

Datoteko PDF lahko prenesete s klikom naslednjega gumba.

Prenesi